Списание Меню брой 57 - май 2012
В този брой ще вкусим крехки стръкчета аспержи, ще посетим слънчевите провансалски градчета и ще се подсладим в сладкарниците на Париж. Освен това заедно ще отпразнуваме Гергьовден с шеф-готвача Пламен Дойчинов и ще гостуваме на Слънцето, Луната и хляба. Ще отдадем дължимото на съвременните алхимици от американските баровете и на столичния семеен ресторант „Кандахар”. Отново ще поговорим за млякото и по избор ще развенчаем или ще потвърдим славата му на здравословна храна. А обедът ще е приятелски и във възторжената компания на Йоланта от кулинарния блог „Вкусно с Йоли”. И обещаваме, че докато сте с „Меню”, ще хапвате вкусно, ще се смеете и ще обичате.
Коментари За да оставите коментар, трябва да влезете с вашето потребителско име и парола! Коментари чрез Фейсбук |
||||||||||||
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
||||||||||||