февруари - март 2012
В него ви представяме как изглеждат българските вина от сорта сира и ви отвеждаме из земите, където се раждат емблематичните пиемонтски вина Бароло и Барбареско.
Каролайн Гилби MW споделя мнението си за новата версия на едно много старо лице – това на българското вино. И тъй като самото докосване до виното ни отваря вратата към един необятен свят, решихме в този брой да се спрем на виненото обучение в престижните школи на Бордо и въобще по света.
Не без доза гордост трябва да споменем, че и у нас вече си имаме наша Българска винена академия. Не сме пропуснали да ви срещнем на страниците на DiVino Magazine и с няколко от утвърдените професионалисти у нас, за които културата на храненето е религия.
Коментари
За да оставите коментар, трябва да влезете с вашето потребителско име и парола!