списание Меню - брой 56, април 2012



списание Меню - брой 56, април 2012

Априлският брой на МЕНЮ е САЛАТЕНО ЗЕЛЕН и с ПРОЛЕТЕН ВКУС. ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ЯЙЦА са боядисани с естествени багри, а КОЗУНАЦИТЕ се приготвят в няколко стъпки.
В априлския брой на "Меню" киселото мляко е от Еко-ферма ЕЛАТА, вкусният ресторант е френското бистро L"ETRANGER, корените на КАШКАВАЛА са спорни и е важно да говорите английски, за да хапнете на правилното място.



 Коментари

За да оставите коментар, трябва да влезете с вашето потребителско име и парола!

 Коментари чрез Фейсбук
* дата :   08.04.2012 г.
* разглеждания :   221
* изтегляния :   1
* категория :  Хоби и свободно време
* тип :  Списание
* източник :   Gourmet Publishing  
* тагове :   рецепти, кулинарно списание, готварски техники