април - май 2012
В този брой на особено внимание се радват белите вина. Започваме със сортовите шардонета с дъб от България и веднага се налага много приятния извод: у нас има достатъчно добри шардонета, ферментирали и отлежавали в дъб, в които си заслужава да се инвестира! Темата не би била пълна, ако не се спираме и на красивото стареене при белите вина.
Обиколката ни в бяло продължава в Нова Зеландия с вездъсъщия там совиньон блан. Срещаме се с двама винари, работещи в островната държава, единият от които е истински българин.
На страниците на брой 4 на DiVino Magazine разказваме за две дами, които са се посветили на ресторантьорството. Едната има италиански ресторант в София, а другата е шеф на гидовете Мишлен – Франция.
Коментари
За да оставите коментар, трябва да влезете с вашето потребителско име и парола!