списание Меню - брой 59



списание Меню - брой 59

юли 2012
Лятото е време за море. Затова новият брой 59 на списание МЕНЮ съвсем навреме представя черноморската риба – най-вкусната част от лятната ваканция в България. Какви видове се въдят по нашите брегове, как се приготвят най-известните от тях и защо трябва да се отнасяме отговорно към даровете на морето – отговор на тези въпроси ще намерите в статиите на Виктория Вълова и Людмил Хайдутов, както и в невероятните рецепти по темата на шеф-готвача на Меню Ивелина Иванова, на Пламен Петров от варненския ресторант „Капитан Кук“ и на Диян Димитров от „Урания“ в Созопол.



 Коментари

За да оставите коментар, трябва да влезете с вашето потребителско име и парола!

 Коментари чрез Фейсбук
* дата :   03.07.2012 г.
* разглеждания :   216
* изтегляния :   1
* категория :  Хоби и свободно време
* тип :  Списание
* източник :   Gourmet Publishing  
* тагове :   рецепти, кулинария, вкусни ястия, готварство, гурме