HOMEY Варна

HOMEY ВарнаHOMEY Варна

ЗОРА създаде HOMEY - нова верига магазини за мебели и обзавеждане за дома, офиса, градината и цялостни интериорни решения.
На 18 юни в 10 часа във Варна ще отвори врати третия магазин от веригата HOMEY. Новият елегантен шоурум е на площ 700 кв. метра и дава възможност да почувствате комфорта и удобството на богатата гама аранжирани мебели.
В годината на 20-тия си рожден ден, Търговска верига ЗОРА положи начало на проекта HOMEY – мебели и обзавеждане за дома, офиса, градината и цялостни интериорни решения. Съчетавайки в една сграда огромния асортимент бяла, черна и IT техниката на Търговска верига ЗОРА с мебелите и интериорни решения на HOMEY, клиентите могат да се радват на удобството да намерят ВСИЧКО ЗА ДОМА ПОД ЕДИН ПОКРИВ!
За първите клиенти на Магазин HOMEY-Варна има специални предложения. Шокиращо ниски цени и сензационни отстъпки от 20 до 50% за лимитирано количество мебели, които са представени в промоционална брошура.
Първите два луксозни магазина на HOMEY вече отвориха врати в София: на Околовръстен път 106А (между Драгалевци и Симеоново) и в Младост на бул. Андрей Сахаров 20А (зад магазин Зора)
28 търговски обекта с марката HOMEY ще отворят врати до края на 2012 година в градовете София, Стара Загора, Бургас, Пловдив. Проектът възлиза на над 4 милиона лева и дава възможност за разкриване на нови работни места.
HOMEY е съвременното решение за обзавеждане и оборудване на дома, офиса, хотела, заведението, градината.
HOMEY предлага и много услуги за своите клиенти:
- изработка на интериорни проекти и консултация с дизайнер
- изработка на мебели по поръчка
- възможност за закупуване на изплащане
- безплатна доставка в рамките на града
- монтаж и поддръжка
Магазин HOMEY Варна е на бул. „Цар Освободител” 263
Тел. 052 730 091
Работно време:
Понеделник-петък 9.30 до 20.00 часа
Събота и неделя 9.30 до 19.00 часа Коментари

За да оставите коментар, трябва да влезете с вашето потребителско име и парола!

 Коментари чрез Фейсбук
* дата :   16.06.2011 г.
* разглеждания :   2949
* изтегляния :   0
* категория :  Обзавеждане и озеленяване
* тип :  Презентация
* източник :   -  
* тагове :   мебели, обзавеждане, оборудване, кухни, дневни, трапезарии, спални, детски и юношески стаи, гардероби, антрета, маси, столове, бюра