За Pbox.BG

Винаги е имало и ще има хора, които обичат да четат. Но днес повечето от всички издания, които по традиция познаваме като печатни, са достъпни и в електронен формат. Нашият сайт ви дава възможност да публикувате и да четете колкото искате, но да кажете НЕ на разхищението на хартия и на унищожаването на природни ресурси.

Всеки потребител, който се регистрира на сайта, получава правото да публикува. При регистрацията си получвате и лесен за запомняне адрес пр. pbox.bg/vasheto.ime. По този начин можете лесно и удобно да споделяте своите публикации с познати, приятели, бизнес партньори, с настоящи и бъдещи клиенти.

За всяка публикация трябва да посочите: точно заглавие, кратко описание, ключови думи, тип и категория. Това ще улесни читателите да намерят бързо търсената от тях публикация.

В настоящия момент приемаме следните типове фаилове: *.pdf, *.doc, *.docx, *.rtf, *.wpd, *.ppt, *.pptx, *.sxi, *.xls, *.xlsx, *.sxc, *.odp, *.odt, *.sxw, *.txt, *.ods.

Всеки качен файл се обработва автоматично и се публикува до 5-10 мин след като бъде изпратен. Ако възникне проблем при обработката на файла, автоматично се изпраща и-мейл с който ви уведомяваме за това и файла ще бъде автоматично изтрит от сървъра.

Не разпечатвайте публикация или страници от нея, ако нямате нужда. Това намалява разходите ви за хартия и запазва природните ресурси на Земята.

За въпроси, мнения и препоръки можете да ни пишете от тук, или на и-мейл адрес: [email protected]